lørdag den 23. april 2011

Mitsubishi i MiEV hinnoiteltu liikkua, rullina ulos hitaasti kaikkialla Yhdysvalloissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/mitsubishi-i-miev-priced-to-move-rolls-out-slowly-across-us/:

Mitsubishi i MiEV

Mitsubishi lupasi syksyllä 2011 käynnistämään varten i MiEV täällä Yhdysvalloissa, ja olemme tyytyväisiä voidessamme ilmoittaa yhtiö on oikeassa aikataulussa - niin kauan kuin asut Kaliforniassa, Oregonissa, Washington, tai Havaijilla. Nämä valtiot ovat ensin nähdä subcompact on jälleenmyyntisopimuksen tämän vuoden marraskuussa. Kaikki sähköllä auto tekee debyyttinsä Koillis Yhdysvalloissa ensi vuoden maaliskuussa, ja valtakunnallisen käyttöönotossa odotetaan joulukuussa 2012. Perus ES malli alkaa 27990 dollaria, kun taas SE vaatimukset 29.990 dollaria ja ylellisyydet kuten nahalla päällystämättömät ratti ja "päivitys [d] istuimet materiaalia." Molemmat ovat oikeutettuja liittovaltion verohyvitys jopa 7500 dollaria, jotka saattavat nostaa hintaa maahantulon alas hieman yli 20.000 dollaria - mikä Mitsubishi i melkein yhtä helppoa lompakon, koska se on maan päällä. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Mitsubishi i MiEV hinnoiteltu liikkua, rullina ulos hitaasti kaikkialla Yhdysvalloissa


Mitsubishi i MiEV hinnoiteltu liikkua, rullina ulos hitaasti kaikkialla Yhdysvalloissa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 01:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar