lørdag den 23. april 2011

Kysy Engadget: Nopein käynnistystä / ampua piste-ja ampua kamera?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/22/ask-engadget-quickest-booting-firing-point-and-shoot-camera/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Dan, joka on täysin puuttuvista elämäsi parhaat hetket vuoksi hitaan käynnistyksen nopeutta löytyy eniten piste-ja ampua kamerat. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Tarvitsemme digitaalikamera, joka voidaan kytkeä päälle ja heittää, että ensimmäisen laukauksen nopeasti. Se ei yleensä seurata tilastoa tahansa tarkistaa sivuston, ja kukaan ei tunnu tätä tietoa jokaisen kameran. Toivoimme muut lukijat voivat ilmoittaa meille mitä pienet digitaalikamerat voi heittää ensimmäisen kuvia alle sekunti (mieluiten alle puoli sekuntia). On pieni, mutta enimmäkseen vain todella nopeasti käytössä. Kiitos! "


Nopea? Kamera? Sain sen. Onko sinulla mitään suosituksia? Huutaa 'em alla ... kiiruhtaen!

Kysy Engadget: Nopein käynnistystä / ampua piste-ja ampua kamera? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 huhtikuu 2011 23:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar