lørdag den 23. april 2011

Ford tekee luettelo 25 eniten EV-ystävällisiin kaupunkeihin, vielä tykkää myydä autoja asukkaille muualla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/22/ford-makes-list-of-the-25-most-ev-friendly-cities-still-likes-s/:


Joten, näit voltin , Leaf , tai Focus Sähkö ja olivat vakuuttuneita mennä vihreä, mutta ovat epävarmoja siitä, onko paikallinen kunta on ympäristöystävällinen kuin olet. No, Ford on tehnyt kotitehtäviä sinulle (vaikka vaativa lounas rahaa palaa), ja määritteli "25 Eniten Electric Vehicle-Ready kaupungit" Yhdysvalloissa. Mikä tekee metropoli arvoinen asema silmissä Blue Oval pojat? Apuohjelmia rakenne, joka mahdollistaa off-peak lataus, käynnistysakut sekä vähentää byrokratiaa, joilla saat EV luvat ja tarkastukset, kannustimia kuittaamalla etupainotteisesti asiakas maksaa, kaupunkien suunnitelmat infrastruktuurikustannusten , ja EV-ystävällinen kaupunki neuvottelukuntien. Jos kaupungin puuttuu näillä aloilla, ehkä on aika antaa kotikaupunkisi neuvoa rengas - osa on eko-soturi on poliittista aktivismia, eikö? PR: n tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Ford tekee listan 25 eniten EV-ystävällisiin kaupunkeihin, vielä tykkää myydä autoja asukkaille muualla


Ford tekee luettelo 25 eniten EV-ystävällisiin kaupunkeihin, vielä tykkää myydä autoja asukkaat muualle perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 huhtikuu 2011 20:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Autoblog Green | lähde Ford | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar