lørdag den 23. april 2011

SLG 3000 scanline generaattori tuo likainen peli nykyajan näytöt (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/slg-3000-scanline-generator-brings-grimy-gaming-to-modern-displa/:



Niin ahkera kuin olemme pitää sinut ajan tasalla ikisen mahtava uusi gadget, joka iskee markkinoille, joka kerran kun jopa kaipaamme todellinen helmi. Asia kohtaan: Arcade Forge on SLG 3000 scanline generaattori, joka antaa sinun näennäisesti virheettömiä HD näyttö takaisku makeover. Kuten nimestä voi päätellä, eikä lyhennettä hallitus toimii keskellä mies välissä VGA laitteeseen ja televisioon, tuoden takaisin makea puutteiden merkitty jo konsolin pelaamista. Asia värvää sarjan DIP-kytkimillä ja potentiometri, jossa tarkka ja tarkkuus toivomustesi mukaisesti. Voit purkaa yhden oman alkulähteellä linkin 50 €. Tällä välin kuitenkin, sinun kannattaa tarkistaa video tauon jälkeen, miksi emme voisi kantaa antaa tämä karkuun - vaikka se on muutaman kuukauden vanha.

Jatka käsittelyssä SLG 3000 scanline generaattori tuo likainen peli nykyajan näytöt (video)


SLG 3000 scanline generaattori tuo likainen peli nykyajan näytöt (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 08:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Retro Thing | lähde Arcade Forge | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar