lørdag den 23. april 2011

Viikko Apple: paikannukseen on muotia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Rin-NllIJNo/week-in-apple-location-tracking-is-all-the-rage.ars:


Tämä viimeinen viikko on ollut työntäyteinen Applen uutisista. IPhone ja iPad 3G ilmeisesti pitää lokitiedoston joka paikassa olet koskaan ollut, onko käytät GPS tai ei, ja kongressin saavat järkyttynyt siitä. Lisäksi Apple haastoi Samsungin kopioimalla sen UI ja tuotemalleja, Adobe ilmoitti, että se antaa HTTP Live Streaming IOS laitteita, kuulimme uusia valkoisia iPhone huhut, ja enemmän. Olemme ratsia täällä:


Miten Apple kappaleita sijainnin ilman lupaa, ja miksi se on tärkeä : loki tiedosto 3G-käytössä iPhone tai iPad näyttää lähes joka paikassa olet ollut maailmanlaajuisesti, olitko GPS tai ei. Ars tutkii vaikutuksia tällä erittäin huolestuttava havainto, että seurantatietoja yleensä ilmeni vain oikeuden päätöksellä on kenen tahansa saatavilla ja oikeat työkalut.


Adobe heittää pyyhe, tekee HTTP Live Streaming varten IOS : tuleva versio Flash Media Server käyttää HTTP Live Streaming lähettää videokuvaa IOS laitteiden sekä yhteensopivia HTML5-selaimissa ei ole Flash-laajennusta.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar