lørdag den 23. april 2011

GigaPan Epic Pro robotti kamera mount saa päivittää firmware-versio 171

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/gigapan-epic-pro-robotic-camera-mount-gets-upgraded-to-firmware/:


GigaPan Epic Pro on etuoikeus saada tehdä joitakin melko monumentaalinen ja erittäin yksityiskohtaisia ​​panoraamakuvat , ja nyt gigapixel gadget on tulossa päivitys. Uusin firmware päivitys robotti kameran asentaa tuo entistä vastuut kohti asemaa, "oma peilin lukitus-up" iso linssit, ja aika näyttää, joka kertoo kuinka kauan kestää työtä sen panoraama taika. Muun muassa päivitys sisältää myös joukon uusia kuvasuhteet ja kykyä tehdä Viivästys panoraamoja. Jos olet jo pakkaus GigaPan Epic Pro, voit ladata päivityksen lähde linkkiä ilmaiseksi - uusi kamppeet, toisaalta, asettaa sinut takaisin merkittävän 900 dollaria. Se ei ole halpaa, mutta on syytä sitä kutsutaan GigaPan Epic Pro. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä GigaPan Epic Pro robotti kamera mount saa päivittää firmware-versio 171


GigaPan Epic Pro robotti kamera mount saa päivittää firmware-versio 171 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 04:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde GigaPan Systems | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar