lørdag den 23. april 2011

Norio Ohga, entinen Sony puheenjohtaja ja multimedia pioneeri, kuolee 81

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/norio-ohga-former-sony-chairman-and-multimedia-pioneer-dies-at/:

There's enemmän surullinen uutinen pois Japanin tänä aamuna pelkäät - Sony ilmoittaa, että entinen puheenjohtaja Norio Ohga kuoli Tokiossa eilen monielinvaurio. Hän oli 81. Et voi itse muistaa Sony hänen valta - Ohga suoraan helmed yhtiö 82-95 vuosikymmenten jälkeen palvelun tuotesuunnittelun - mutta Norio Ohga oli luultavasti mies vastaa kääntämällä Sony peräisin korkean profiilin analogisen elektroniikan valmistaja huomioon digitaalisen multimedian monialayritys. Hän helmed tarjoukset, jotka muodostivat Sony Music, tietä Sony Pictures ja perusti aivan sama Sony Computer Entertainment, joka syntymän PlayStation , ja juuri hän työnsi optisen CD-levy standardi että kaikki vaan tilalle magneettisen kasetit ja levykkeet , että järjestetään Portable Media. Ilman häntä, DVD-ja Blu-ray-ehkä ovat pudonneet kelkasta, ja se on toinen ajatus, joka tuo kyyneleet silmiin. Löydät Ohga virallinen muistokirjoitus tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Norio Ohga, entinen Sony puheenjohtaja ja multimedia pioneeri, kuolee 81


Norio Ohga, entinen Sony puheenjohtaja ja multimedia pioneeri, kuolee 81 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 12:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Associated Press | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar