lørdag den 23. april 2011

FlyNano kone on erittäin kevyitä, melko halvalla, pelottavaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/flynano-plane-is-super-light-pretty-cheap-a-little-scary/:


Koska aikojen, mies on unelmoinut huiman pilvien läpi, ilman invasiivista TSA turvatarkastukset ja ottaa kaveri vieressä hänen nukahtaa olalla, kuolaa. FlyNano debytoi kolme uutta konetta viime viikolla Aero 2011 näyttely Friedrichshafen, Saksa, jotka se toivoo tuottaa juuri unelma. Kiitos yhdistetty hiilikuitu elinten ja sub-44 punnan junia, joka painaa alle 154 kiloa, lyömällä FAA määritelmä ultrakevyt ajoneuvo ja luopumalla tarvitaan lupakirja. Mutta kun yritys on pikeys these sähköllä toimiva potkuri ajoneuvoja flyable suoraan kättelyssä, asiat kuuluvat edelleen FAA asetukset, joten älä odota mennä Huviajo lähellä suurta lentokenttä anytime pian - ja sitten siellä "teoreettinen operatiivinen etäisyys" on 40 kilometriä kamppailemaan. Hinnoittelu vaihtelee 25.000 € ja € 27000 (36.380 dollari on 39.290 dollari) ja yhtiö väittää, että he toimitukset alkavat kolme kuukautta, runsaasti aikaa saada elämäsi vakuutusmaksut maksettu.



[Kiitos, Jani]

Jatka käsittelyssä FlyNano kone on erittäin kevyt, melko halvalla, pelottavaa


FlyNano kone on erittäin kevyitä, melko halvalla, pelottavaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 07:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink allGeek | lähde FlyNano | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar