lørdag den 23. april 2011

PSA: T-Mobile G2x ja LG Optimus 2X sisältää kaksi painiketta screencap toiminto (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/23/psa-t-mobile-g2x-and-lg-optimus-2x-includes-two-button-screenca/:


Kun kuvakaappauksia Android on aina ollut koettelemus sukua hätätilanteessa käynti hammaslääkärillä - tiedät on tehdä sitä, mutta et vain halua. Mutkikas prosessi edellyttää joko asentamalla Android SDK tietokoneeseen, jonka avulla USB virheenkorjaus on kohdelaitteen, ja käynnissä ddms, tai tonkia mallin ja ampua ylös yksi monien nykyisten (ja mahdollisesti huijauksen) kuvakaappaus apps. Sen sijaan otetaan kuvakaappauksia muilla alustoilla on usein kyse ainoastaan ​​painamalla oikeaa painiketta yhdistelmä oikeassa järjestyksessä, kuten pitämällä nukkumispainiketta painiketta ja valitsemalla etusivupainike IOS 4. No se näyttää ihmiset on LG on päättänyt armon sekä T-Mobile G2x ja sen Optimus 2X sisaruksen kanssa melko yksinkertainen mutta näppärä hieman koodia, jonka avulla voit ottaa ruutukaappauksia painamalla samanaikaisesti sekä teho / lukko ja home napit .. . Huzzah! Nyt vain toivon Google lainaa tätä ajatusta ja tekee vakiona kaikissa tulevissa Android versiot. Tutustu demo video tauon jälkeen.



[Kiitos, redman12]

Jatka käsittelyssä PSA: T-Mobile G2x ja LG Optimus 2X sisältää kaksi painiketta screencap toiminto (video)


PSA: T-Mobile G2x ja LG Optimus 2X sisältää kaksi painiketta screencap toiminto (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 huhtikuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TmoNews | lähde IntoMobile | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar