torsdag den 20. oktober 2011

Syvyyksiin AT & T: n Let-us-buy-T-Mobile astroturf kampanja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:



AT & T on legendaarinen pesemiseen yleiseen järjestykseen mieltymysten kautta vähemmistö-ja sosiaalitoimen ryhmien että se tukee taloudellisesti, jotta voidaan tuottaa ilmeistä kansalaiset tukivat. Olemme kirjoitettu siitä tarpeeksi kertaa ei voi olla hämmästelemättä käytännössä enää, mutta Center for Public Integrity on juuri tehnyt perusteellisen tutkimuksen ja käytännön , joka kannattaa katsoa. Tukeakseen ehdottamansa T-Mobile buyout-, AT & T on kaivautunut syvälle sen roster kannattajia, menee niin pitkälle, saada paikallisia ryhmiä kuten Shreveport-Bossier Rescue Mission kirjoittaa tukikirjeet liittohallitukselle.


Luonnollisesti vain noin joka aatteellisen yhteyttä CPI artikkeli on kauhuissaan! milloin tahansa ehdotus, jonka AT & T oli heitä painostetaan ... vaikka kukaan kiisti pyydettiin kirjoittamaan kirjeitä. Muutamia lainauksia kertoivat. Special Unet Farm St. Clair Township, Michigan sai vain noin 2000 dollaria AT & T viime useita vuosia, mutta se meni eteenpäin ja kirjoitti kirjeen FCC kysyy T-Mobile ostaa hyväksytyiksi. "Tietenkin haluaisimme tukea yrityksille iso tai pieni, jos he tukevat meitä", sanoi yhtiön toimitusjohtaja, Larry Collette, elinkustannusindeksiin. "Kaikki on kaksisuuntainen tie."


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar