torsdag den 20. oktober 2011

Zend rakentaa pick-your-kumppani PHP pilvi alustan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mHVcObk-uiw/zend-builds-a-pick-your-partner-php-cloud-platform.ars:



Zend Technologies otti kääreet pois uuden pilvi palvelun kehittämistä ja hyödyntämistä ohjelmisto kehitetty PHP web server-side scripting kieli tiistaina klo ZendCon konferenssissa Santa Clara, CA. Called phpcloud.com , palvelun avulla kehittäjät nopeasti rakentaa perustuvien sovellusten määrän frameworks ja sitten käyttää niitä tuotantoon.


Vaikka kielet kuten Ruby on saattanut tulla suosittu Kid kuin myöhään, PHP on edelleen johtava web tekniikan muodostavat raaka määrä asennuksia, joissa yli 20 miljoonaa verkkotunnuksia käyttäen Apache PHP moduuli yksin. Useita PHP-pohjaisena-as-a-palveluntarjoajat ovat jo siellä, kuten PHP Fog , Red Hatin OpenShift , ja orkesteri (äskettäin osti Ruby-on-Rails PaaS tarjoaja Engine Yard ). Mutta toisin kuin jotkut "platform-as-a-Service" pelaa, Zend n avulla kehittäjät voivat poimia infrastruktuurin tarjoaja käyttöönottoa-julkinen tai yksityinen pilvi, tai in-house Zend Server-järjestelmä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar