torsdag den 20. oktober 2011

Sony Ericsson tuo Ice Cream Sandwich on Xperia puhelimia?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/sony-ericsson-bringing-ice-cream-sandwich-to-xperia-handsets/:


HTC voidaan kiireinen miettien sen Android 4.0 tulevaisuutta, mutta Sony Ericsson on ilmeisesti valmis ottamaan purevat pois Googlen Ice Cream Sandwich. Eilen viesti sen Facebook-sivulla, Sony Ericssonin hollanti haara todenneen, että se todellakin päivittää Xperia Uusimmat uusimpaan Android OS, vaikka se ei tarjonnut mitään yksityiskohtia julkaisupäivät. Me tavoitti valmistajan vahvistusta, ja sai seuraavan lausuman:


Sony Ericsson on tällä hetkellä liikkuvan ulos päivittää Gingerbread 2.3.4 halki koko 2011 Xperia älypuhelin salkun. Tämä ohjelmistopäivitys on saatavilla kautta vaiheittain laskukiito valituilla markkinoilla. Beyond Gingerbread 2.3.4, aiomme päivitämme 2011 Xperia älypuhelin salkun seuraavalle Android alustan antanut käyttöömme.


Yhtiö jatkoi sanomalla, että kaikki viralliset ohjelmisto ilmoitukset on lähetetty sen blogin, niin me ilmoitamme sinulle heti, kun meillä on enemmän yksityiskohtia.

Sony Ericsson tuo Ice Cream Sandwich on Xperia puhelimia? alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 05:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink All About Puhelimet (käännetty) | lähde Sony Ericsson Nederland (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar