torsdag den 20. oktober 2011

Yli miljoona ihmistä kunnioitusta Työpaikat "Muistaa Steve" Page

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CwSsE6bykK4/:

Screen Shot 2011-10-19 at 6.09.47 PM

Täsmälleen kaksi viikkoa kuoleman jälkeen Steve Jobs, Applen suljettu myymälänsä ovet muutaman tunnin tänään muistoksi sen peloton toinen perustaja ja johtaja.


Ehkä vielä kauniimmin, Apple on perustanut hyvin yksinkertainen "Muistaa Steve" Web-sivun, jossa voit katsella kunnianosoituksia lähetetään rememberingsteve@apple.com streaming-muodossa. Mukaan Apple yli miljoona kirjallista homages kerättiin viime neljätoista päivää.


Jos tämä määrä tuntuu paljon, mieti kuinka monet ihmiset omistavat ja rakastavat Applen tuotteet ... Vain muutama, joka ylitti polkuni kun olin katsomassa sivun alla.



"Olin ehdottomasti PC kaveri viisi lyhyttä vuotta sitten, mutta koska Steve Jobs" väsymättömästä, innovatiivinen visio ja sitoutuminen tuo parhaat teknologiaa eturintamassa, hän muuttaa minut Apple riveissä. Toivoen hänen perintö elää ja jatkuu. "


"Olen 25 vuotta vanha. Tunnen henkilön 60: n kanssa Marilyn Monroe tai John F. Kennedy. He ovat ihmisiä, ette ole koskaan tavanneet tuntui niin lähellä myös. Nähdessään Applen tuottaa ja mullistaa teknologiateollisuus ja nähdä Steve Jobs johtaa se kaikki melkein on yhteys hänen kanssaan. 6 vuotta olen seurannut Keynote-esityksiä Steve lavalla. Se on niin surullista, että inspirers ei nähdä hänet lavalla enää ja olla erillään omenaa. Hän tulee olemaan todella kaipaamaan. Mutta mitä perintö hän jättää jälkeensä. Mikä perintö.? "




"Rakas Steve, Kiitos kaikille, että olet tuonut tähän maailmaan, et vain muuttanut tapaa, jolla käytämme tietokoneita, mutta miten näemme elämän. Minä Stay Hungry ja typerää niin kauan kuin elän, ja jonain päivänä tapaamme siellä. Kiitos, että elämässämme. Tulet aina muistamaan ja rakastettu. "




"Ei oikeastaan ​​huomannut, kuinka paljon Steve on vaikuttanut meihin kaikkiin, kunnes ajattele sitä. kunnes avaat iPhonen tai avaa MacBookin tai käynnistää iMacin. En vain käyttää Applen tuotteita, koska ne toimivat niin hyvin tai virheettömiä suunnittelu, käytän Applen tuotteita, koska Steve sai sen. "






Ingen kommentarer:

Send en kommentar