torsdag den 20. oktober 2011

ASUS Jonney Shih: Android 4.0 saapuu tablets vuoden loppuun mennessä, ultrathin netbook on tulossa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/19/asus-jonney-shih-android-4-0-coming-to-tablets-by-years-end/:


Olemme juuri nähneet melko haastattelussa välillä ASUS puheenjohtaja Jonney Shih ja Walt Mossberg klo AsiaD, ja ulkopuolella paljastaen Transformer Prime (ja täsmennettävä, että lähestyvä Padfone olisi aluksen kanssa Android 4.0), hän laski myös muutamia muita Nuggets kannattaa mainita yleisölle täällä Hongkongissa. Ensinnäkin, hän lopulta antoi periksi ja Waltin kiusanneet kuka hänen tärkein kilpailu oli, liittyvät nimenomaan uuden Zenbook. "Mac [Book] Air", hän totesi, naureskelee ovelasti jälkeenpäin, mutta nopeasti jatkaa edelleen plug oman koneen perustuu sen omien ansioiden perusteella. Ei ole yllättävää, hän myös ilmaisi luottavansa siihen, että Android tablets oli vielä paljon elämää jäljellä markkinoilla, ja hän totesi, että ASUS on vielä oikealla tiellä siirtää sen tavoite - noin kaksi miljoonaa - Android tablets tänä vuonna. Seuraavaksi siirryn aiheeseen netbooks, Shih huomattava, että sen sijaan, että haudattu, netbooks ovat yksinkertaisesti "kehittyvät." Vielä tärkeämpää oli kuitenkin hänen hienovarainen vahvistus siitä, että uusi ASUS netbook on matkalla: "Näet meidän uusi netbook, se tulee erittäin ohut." Itse asiassa hän jopa ehdotti, että suunnittelu voi seurata kuin Zenbook , mutta vain ... pienempiä.



Kysyttäessä hänen ajatuksiaan ihmiset korvaa kannettavien tietokoneiden harvemmin, ja kenties siirtymässä olevien tulojen älypuhelimiin ja tablets, Jonney väitti, että kaikki nämä markkinat olivat avain ASUS menestyksen, ja että mikään ottivat takapenkillä. "Uskomme, että tämä erittäin vaikeina aikoina, siirtymässä henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn aikakauden arjen cloud computing aikakauteen." Kuulostaa vähän kuin toinen mantraa kuulimme, totta puhutaan, mutta ASUS on ajanut pilvi kelkkaan kauan ennen kuin useimmat muut kuluttajien yritykset edes tiennyt mitä se oli. Alkuperäinen pyyhkäissyt Eee PC oli vieressä ei ole sisäistä tallennustilaa, vaan ne vetosi Webin jotta saavutetaan suurin osa niiden toiminnallisuutta. Jonney totesi myös, että ASUS pyrkimystä vähentää mielenkiintoinen ongelma tuotteitaan, mikä on, että harvat voivat todella erillinen työ ja viihde - toisin sanoen, tarvitset tuotteita, riittävästi käsitellä molemmat maailmat. Emme vierasta Padfone + muuntaja Prime + Zenbook on hänen ensisijainen Troikkaa tehdä juuri näin.

ASUS Jonney Shih: Android 4.0 saapuu tablets vuoden loppuun mennessä, ultrathin minikannettava on tulossa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 lokakuu 2011 22:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä

Ingen kommentarer:

Send en kommentar