torsdag den 20. oktober 2011

Stars että ei pitäisi olla muodossa varastamalla materiaalia, ei Smashing

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZnuiOqDPiks/stars-that-shouldnt-be-there-form-by-sucking-not-smashing.ars:



Avaa klusterit ovat ryhmiä tähtiä, jotka ovat muodostaneet sisällä pieni alue tilaa suhteellisen kapea aikaikkuna. Tämän seurauksena niiden asuva tähdet ovat kaikki suunnilleen saman ikäisiä ja ovat saavuttaneet samanlaisia ​​pisteitä Main kulku tähtien evoluution. Useimmat niistä, ainakin. Monet avoin klustereita myös olla isäntänä, mitä on kutsuttu "sininen epäilyttävien." Nämä ovat tähdet, että ei pitäisi olla kirkas ja kuuma, ne näyttävät he muodostivat paljon myöhemmin kuin muualla klusterin (siis harhailija termi).


Tutkijat ovat keksineet useita eri tapoja, sininen epäilyttävien voivat muodostaa, kaikissa on mukana vanha tähti, joka saa uuden infuusion kaasu, joten se näyttää jälleen nuoriksi. Nämä vaihtelevat kyse kahden keski-ikäisen tähdet tiheä tähti strippaus gas pois hajanaisemman seuralainen. Mutta ei ole havainnoivan näyttöä mistään näistä tapahtumista käynnissä. Nyt uudet havainnot ovat havaita muuten-näkymätön seuralaisista sininen jälkijoukko, ja koko seuralaiset osoittavat, että massa on todella siirretty sininen epäilyttävien.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar