torsdag den 20. oktober 2011

ARM julkisti Cortex-A7-prosessori, "big.LITTLE" Computing

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/20/arm-unveils-cortex-a7-processor-big-little-computing/:


Fancy näkymän tulevaisuuteen? Tuo pieni psykedeelinen kauneus oikealla on ARM upouusi Cortex-A7-prosessori. Sen spec sheet ei ehkä tunnu niin värikäs ensi silmäyksellä, koska se ei oikeastaan ​​tee asioita yhtään nopeampi kuin nykyiset high-end älypuhelin prosessorit. Tämä brittiläisen valmistaja ei tunnettu törmäämättä sen kumit, joten kannattaa katsoa hieman syvemmälle. Ensinnäkin, Cortex-A7 on rakennettu 28nm prosessi, joka tekee sen viisi kertaa pienempi ja tehokkaampi kuin nykyinen sukupolven Cortex-A8 . Se on myös halpaa tarpeeksi virtaa Saharan 100 dollaria puhelimia, jotta voisimme olla vetämällä GSII kaltaisia ​​temppuja talousarvio puhelimet parin vuoden ajan.



Onko se? Ehei, on muutakin: ehkä tärkein ominaisuus A7 on, että se voidaan yhdistää paljon korkeamman vallan ydintä kuten Cortex-A15 side-by-side samalle sirulle. Tämä mahdollistaa super-puhelin tai tablet vaihtaa kahden täysin eri jatkojalostusyksiköitä riippuen siitä kuinka paljon voimaa tarvitaan tuolloin. ARM kutsuu tätä "Big.LITTLE" Computing "ja samanlainen käsite on jo käytössä Nvidian Tegra 3 (aka Kal-El) SoC, joka nähdään lähiaikoina seuraavan Asus Transformer . kuitenkin Tegra 3 käyttää viittä identtinen Cortex-A9 ydintä, kun taas laite, sekoittuminen ja-otteluissa A15 ja A7 voisi mahdollisesti tuottaa korkeamman ylä-ja alempi alamäet, antaa sinulle nopeutta, kun sitä tarvitsevat ja hämmästyttävä akun virtaa, kun et. Kuinka söpö on? Full PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista ARM julkisti Cortex-A7-prosessori, "big.LITTLE" Computing


ARM julkisti Cortex-A7-prosessori, "big.LITTLE" Computing alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 20 lokakuu 2011 07:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar