fredag den 3. december 2010

Supertalent USB 3.0 Express RAM-välimuisti ajaa liittyä Ceedo tehdä apps kannettava (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/supertalent-usb-3-0-express-ram-cache-drives-join-with-ceedo-to/:
Supertalent USB 3.0 Express RAM-välimuisti on mahtava nopeasti, liittymään Ceedo tehdä apps kannettava
Ei ole mitään syytä, että USB 3.0 laitetta ei voi tarpeeksi nopea tarjoilla app, mutta useimmat sovellukset saada nirso, jos yrität suorittaa niitä irtotaltio enemmän kuin yksi tietokone. Supertalent yrittää tehdä tästä vähän helpottaa niputtaminen Ceedo Henkilökohtainen uusine USB 3.0 Express RAM-välimuisti peukalo ajaa. Ceedo tehokkaasti voit asentaa ja käyttää apps hiekkalaatikko, joka voidaan siirtää koneesta toiseen, ja ajatus tässä on tietenkin, että haluat asentaa että hiekkalaatikko teidän paahtava uuden muistitikun ja käyttää näitä sovelluksia luonnonvaraisten luopua, koska osoittanut videon alla. Asemat alkavat 59 dollaria ja 16GB sitten mennä jopa 119 dollaria ja 32 ja 209 dollaria ja 64GB malli, mutta jos haluat Ceedo niput sinun tarvitsee maksaa 20 dollaria enemmän jokaisesta. Se on ainakin puolet siitä, mitä ohjelmiston kustannukset itse.

Jatka käsittelyssä Supertalent USB 3.0 Express RAM-välimuisti ajaa liittyä Ceedo tehdä apps kannettava (video)

Supertalent USB 3.0 Express RAM-välimuisti ajaa liittyä Ceedo tehdä apps kannettava (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 09:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AnandTech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar