fredag den 3. december 2010

Kysy Engadget: paras vaihtoehto kaapeli yritys-liikkeeseen digiboksi?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/02/ask-engadget-best-alternative-to-a-cable-company-issued-set-top/:
Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Ozair, joka ei ole enää alas forking ulos kuukausittain alakohdassa DVR kokemus. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.
"Kun paljastus (hinnakas) Google-tv, mitä muita, halvempia vaihtoehtoja perustaa HDTV kaapelilla laatikko sijaan vuokraamisesta Optimum / Cablevision vanhentuneen ja laggy digiboksi? TiVo? Muita standalone DVR? Jotain olen "En ole harkitsee?"
Niille teistä, jotka olen ostanut erillisen DVR + CableCARD setup (tai mahdollisesti jopa HTPC + CableCARD setup), kuinka voit nauttia siitä? Olkoon tämä mies tietää optimaalinen järjestely vahvistetaan kommentit alla - tehdä nopeasti, se ei ole kuin hänellä on varaa jättää tämän vuoden polttaminen Yule Log in HD.

Kysy Engadget: paras vaihtoehto kaapeli yritys-liikkeeseen digiboksi? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 joulukuu 2010 22:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar