fredag den 3. december 2010

PhoneSuit n Primo Power Core veloittaa iPad, BlackBerry, ja aika paljon kaikkea muuta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/phonesuits-primo-power-core-charges-your-ipad-blackberry-and/:
PowerSuit n yksikään muukalainen ja reload-ja tankkaamaan areenalla , ja vain kuukautta käynnistämään ulos Primo Battery Cube , samoin tulee tämä: Primo Power Core. Kaikki aikomukset ja tarkoituksiin, tämä on iPhone-kokoinen akku, ja se sattuu täysin kykeneviä lataus iPhone tai iPod touch. Toisin valtaosa vaihtoehtoja, mutta tämä 8200mAh paketti voi myös nuorentaa iPad, puhumattakaan runsaasti Android älypuhelimet, äitisi BlackBerry, pari nimettömän netbooks (joo, vakavasti!) Ja lähes kaikki muut kannettavat gadget, joka voi olla Juiced USB. Yhtiö heittää runsaudensarvi vinkkejä eri "suosittu" laitteet, vaikka korkea-viemäri laitteita kuten miniläppäreihin tulee käyttää 12V satamaan. Ei ulkoinen LED-maksun mittari pitää teidät ajan tasalla siitä, kuinka paljon valtaa edelleen, ja se voi olla matkalla sileää lähellä sinua vastineeksi 99,95 dollaria.

Jatka käsittelyssä PhoneSuit n Primo Power Core veloittaa iPad, BlackBerry, ja aika paljon kaikkea muuta

PhoneSuit n Primo Power Core veloittaa iPad, BlackBerry, ja aika paljon kaikkea muuta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 07:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PowerSuit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar