fredag den 3. december 2010

Rogers lisää "tietojen jakamista suunnitelmista, tekee niin WiFi-ja solutason BlackBerry playbook

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/rogers-adds-data-sharing-plans-will-carry-both-wifi-and-cellu/:
Kun ennakkotapaus Galaxy Tab on asetettu, se oli avoin kysymys, onko lentoyhtiöiden kattaisi WiFi versio RIM: n BlackBerry playbook - onhan se vähän vaikeampaa täysin ansaita rahaa tiedot suunnitelman laite, josta puuttuu oma langattomana modeemina. Asia on, WiFi-versio on ensimmäinen, joka tulee olemaan saatavilla, RIM ei ole antanut paljon ohjeistusta vielä kun solu versio jatkoa - ja RIM ei ole paljon jakelukanavan ulkopuolella operaattorin kanssa. No, Rogers on heittänyt sen hattu kehässä tänään pitämässään TabLife tapahtuma Torontossa, jossa se on chattailuun jopa menestys tablettien se myyty tähän mennessä (Tabs ilmeisesti ei pysy hyllyillä) ja toteaa, että se on kuljettavat sekä versiot playbook kun ne ovat saatavilla.

Kuinka se aikoo työskennellä tiedot näkökulmasta? No, samaan aikaan ilmoitus ulos Rogers tuntuu pidä vastata. Pari uutta ns tietojen jakamisesta suunnitelmia "voidaan tacked onto your nykyisen älypuhelimen suunnitelma, tehokkaasti avaaminen tietosi ämpäri muihin laitteisiin - joten se on pohjimmiltaan kuin tethering suunnitelmia olemme alkaneet nähdä ilmestyä Amerikan verkkojen eri nimellä. Yksi kummajainen on kuitenkin CAD $ 20 (noin $ 20) tietojen yhteiskäyttöä suunnitelma, joka mahdollistaa rajattoman sosiaalisen verkostoitumisen "suosittuja sivustoja" ylä-ja ulkopuolella normaalin ämpäri gigatavua - kuulostaa typerältä, mutta kun ajattelemme, kuinka monta prosenttia mobiili aika käytetään Twitterissä ja Facebookissa, se saattaa vain olla hullu tarpeeksi työtä. Seuraa tauko Rogersin lehdistötiedote ja nopea pätkä Rogers exec John Boynton kanssa playbook mainita.

Jatka käsittelyssä Rogers lisää "tietojen jakamista suunnitelmista, tekee niin WiFi-ja solutason BlackBerry playbook

Rogers lisää "tietojen jakamista suunnitelmista, tekee niin WiFi-ja solutason BlackBerry playbook perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 16:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde MobileSyrup , Rogers | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar