fredag den 3. december 2010

Samsung myy miljoona Galaxy Tab yksikköä, heittää Android osapuoli juhlia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/samsung-sells-one-million-galaxy-tab-units-throws-an-android-pa/:
Mietitkö miten hyvin tabletti tekisi, jos kyytiin ja markkinoi kaikki neljä suurta lentoyhtiötä Amerikassa? Olemme vielä odottaa erittely rajojemme sisällä, mutta on tuskin epäilystäkään siitä, että ennennäkemättömän harjoittaja järjestely on auttanut Samsung särkyvät arvionsa Galaxy Tab myynnistä. Väitetään, asu on juuri läpäissyt miljoona tavaramerkin maailmanlaajuinen myynti 7-tuumainen Android tabletti, mutta tieto viikko on nopea huomauttaa, että Sammy ei ole selvää, onko kyseinen yksiköissä myyntikanavan tai osuuksien kuluttajien käsissä. Joko niin, miljoona mitään jätä toivomisen varaa, etenkin kun ajatellaan, että vain 600000 oli myyty vuodesta 22. marraskuuta. Yrityksen nyt haluavat siirtää 1,5 miljoonaa 'em mennessä vuoden lopussa, ja vaikka se on edelleen selvästi alle arvioiden mukaan peräti seitsemän miljoonaa iPads on myyty tähän mennessä se on myynnin määrä että olemme varmasti kukaan Samsung on kvetching noin.

Samsung myy miljoona Galaxy Tab yksikköä, heittää Android osapuoli juhlia perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 11:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android yhteisön | lähde Chosun Ilbo , Information Week | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar