fredag den 3. december 2010

Verizon tutkimuksissa Kotipuhelin Connect tekee teidän lankaverkko tulee kännykkään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/verizon-trials-home-phone-connect-turns-your-landline-into-a-ce/:
Olemme tietoisia muutaman kolmannen osapuolen tuotteita , jotka vetää pois tämä temppu, jonka yhteyden kännykkään Bluetoothin kautta, mutta Verizon heittää taakse omaa järjestelmää kutsutaan Kotipuhelin Connect, että saat yhteyden oman puhelimesi sen langattoman verkon. Järjestelmää - joka näyttää olevan saatavilla vain asukkaille New Yorkissa ja Connecticutissa tällä hetkellä - sisältyy jonkinlainen tukiasema, joka kytketään Verizon verkkoon toisessa päässä ja nykyinen lankaverkko toisaalta, T-Mobilen edesmenneen @ Home palvelu oli samanlainen, mutta käyttää Internet-yhteytesi kautta puhelut sijaan solun radioaalloilla. Tilaajat maksavat 9,99 dollaria lisää lankaverkko on Verizon perheen suunnitelma tai 19,99 dollaria myöntää sille rajoittamattoman kotimaan minuuttia, mikä näyttää olevan valmiuksia leikataan Verizon perintö Lankaverkkoalalla yhtä paljon (ellei enemmän) kuin ainutlaatuinen Hub yksikkö sai surmansa pois, kun takaisin. Vaikea sanoa kun (tai vaikka) Kotipuhelin Connect menevät kansalliset, mutta nämä tutkimukset ovat usein perustettu testata hinnoittelumalli yhtä paljon kuin ne ovat pohjana oleva tekniikka - niin kysymys on, voisitteko maksaa 10 dollaria lisää Voit Verizon Wireless laskun käyttää vanhan koulun Slimline?

Verizon tutkimuksissa Kotipuhelin Connect tekee teidän lankaverkko tulee kännykkään perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 09:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink NetworkWorld | lähde Verizon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar