fredag den 3. december 2010

Täydennetty todellisuus TagCandy luo virtuaalisen maku räjähdys (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/augmented-reality-tagcandy-creates-a-virtual-taste-explosion/:
Suurin osa lisätyn todellisuuden sovelluksissa näinä päivinä voi olla näkyvä niitä, mutta tuskin ainoa laji lisätyn todellisuuden mahdollista täysin osoituksena tämän niin kutsutun TagCandy laite rakennettu Yasuaki Kakehi on Keio yliopistossa. Kuten huomaatte yllä, se koostuu melko suuri tukikohta, johon mahtuu säännöllinen tikkari, joka ei vain helppo pitää karkkia, mutta käyttää luu-johtuminen teknologia tuottaa erilaisia ääniä aina poreileva sooda ilotulitteita. Tietenkin se on vain käsite, ja vielä jotain töiden - tulevaisuuden mahdollisuudet ilmeisesti kuuluu kyky havaita puremista lisäksi imeminen, ja kyky hankkia ja jakaa eri "tuntemuksia" internetissä. Pään ohi tauko tarkistaa sitä videolle.

Jatka käsittelyssä Lisätty todellisuus TagCandy luo virtuaalisen maku räjähdys (video)

Täydennetty todellisuus TagCandy luo virtuaalisen maku räjähdys (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 01:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DVICE | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar