fredag den 3. december 2010

Engadget Podcast Bingo saa app, kenenkään tunteita satuttaa koska olemme kaikki valmistettu kumista

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/engadget-podcast-bingo-gets-an-app-nobodys-feelings-get-hurt-b/:
Tietysti, funny-ha-ha. Ei Engadget Podcast Bingo app nyt saatavilla, jonka avulla voit pelata asiaa peliä bingo iPhonen kuunnellessasi Engadget , Engadget Mobile , tai Engadget HD podcastit puhelimeen tallennettuja tai stream yksi live tietokoneesta. Se on täynnä hauskoja vitsejä. Mutta tiedätkö mitä asia koskee huumoria? Jokaisella huumori juttu on osa totuutta. Se mikä tekee siitä hauskaa! Mutta se myös tekee kipeää ihmisten tunteita. Toki voit kosketa "nilay saa potkut" puhelimeen, kun naureskellen hiljaa itsellesi, mutta miten luulet sen tekee nilay tuntuu? Tai kun joku syyttää Chris tulla "Maksettu Apple," kaikki Chris voi ajatella on hänen huono kasvatus, jossa hän ei ollut edes kenkiä jalassa, ja miten hän toivoo joku maksaisi hänelle hänen mobiili asiantuntemusta. Vai kuinka, kun joku chat sanoo joku "voit olla hiljaa vielä 4 minuuttia" vain, koska he haluavat täyttää toisessa bingo neliö. Miten luulet, että tekee, että joku, tiedätte teoriassa tuntuu? Kuinka paljon psyykkisiä kipuja olet valmis aiheuttaa? Mene eteenpäin, ladata sovelluksen, emme mielessä. Olemme vain robotteja, anyway.

Engadget Podcast Bingo saa app, kenenkään tunteita satuttaa koska olemme kaikki valmistettu kumista perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 13:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Engadget Podcast Bingo (iTunes) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar