fredag den 3. december 2010

Mercedes-Benz BIOME konseptiauto kasvaa päiväkoti, myynnissä nyt Siionissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/mercedes-benz-biome-concept-car-grows-in-a-nursery-on-sale-now/:
Okei, joten ei ole mitään todellista tapa puhelimeen jopa Surullinen Keanu Reeves ja vahvistaa, että Mercedes-Benz BIOME on todellakin myynnissä "todellisessa maailmassa", mutta sen pitäisi olla. Paljasti Matrix oma LA Auto Show, täällä ajoneuvo on teoreettinen paino vain 875,5 kiloa, mutta se on todennäköisesti liian suuri risteily tämän planeetan nykyinen tiejärjestelmä. Ajoneuvo oli kuvitellut, jonka suunnittelijat Mercedes-Benz Advanced Design Studios Carlsbadissa, Kaliforniassa, ja se sanoi olevan "täysin integroitu ekosysteemi, siitä hetkestä, sen luomisesta läpi loppuun sen käyttöikää." Miten niin? Se on kasvanut "on täysin orgaanista ympäristöä siemenet kylvetään päiväkoti," ja juuri täysin rehellisiä täällä, ei ole aavistustakaan, mitä se tarkoittaa. Mutta hei, jos MB voi selvittää, miten kasvaa autoja Morpheus "takapihalla, jotka ovat meidän kysymykseen todellisuus on?

Jatka käsittelyssä Mercedes-Benz BIOME konseptiauto kasvaa päiväkoti, myynnissä nyt Siionissa

Mercedes-Benz BIOME konseptiauto kasvaa päiväkoti, myynnissä Siionin perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 13:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TG Daily | lähde Autoblog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar