fredag den 3. december 2010

Wheeme hieronta robotti kysyy, jos se sattuu ajamaan pois kipu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/wheeme-massage-robot-asks-where-it-hurts-to-drive-away-the-pain/:

Entinen Israelin elektroniikka-ja puolustuspolitiikan insinöörit ei olisi ensimmäinen ryhmä ihmisiä olimme tappi hypätä robotti hierontalaite biz , mutta juuri kuka on Wheeme alkaen DreamBots inc. Mukaan yrityksen noin sivun Wheeme on kehitetty vastaamaan "kasvavaan kysyntään älykkäitä tuotteita, jotka tarjoavat luonnollisen tunteen caressing, rentoutumista, nukahtamista ja jopa vain kutitus." Totta näitä tavoitteita, laite toimii hitaasti koko ihmisen elin antaa lempeä hieronta sen pehmeä silikoni kumi "fingerettes" (eli pyörät). Erityistä Kallistussensorin takaa se ei irtoa tai menetä otettaan, kun autoilun joko - mikä Wheeme mestari sen kauppa - ainakin asiakkaille makuulla. Virallisesti tämä rover alkaa merenkulun keväällä 2011, mutta ennen tilaamista laite, joka maksaa 49 dollaria plus postituskulut takaa et missaa mitään ajaa hyvyys. Voit tarkastella Wheeme mennä töihin taas tiukasti välttää kaatuu, tutustu upotettu video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Wheeme hieronta robotti kysyy, jos se sattuu ajamaan pois kipu

Wheeme hieronta robotti kysyy, jos se sattuu ajamaan pois kipu perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 02:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Spectrum.ieee.org , Engadget saksa | lähde Dreambots.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar