fredag den 3. december 2010

iFan käsite käyttää puuskissa valtaan iPhone, ratkaista viipyvä vastaanotto kysymykset

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/03/ifan-concept-uses-gusts-to-power-your-iphone-solve-lingering-re/:

Vielä ei ole löydetty , että asia olet etsinyt? Vihdoinkin lupaus maa. Suunnittelija Tjeerd Veenhoven on muotoiltu osittain näppärä, osittain hilpeä uusi tuuli-powered iPhone laturi / tapauksessa asianmukaisesti puhuttu iFan. Teoriassa ainakin täällä tapauksessa olisi paketoida iPhone Facebookiin suojelua ja sitten saalis tuuli puuskissa mistä päin puolestaan nuorentaa puhelinta puhuit ja käveli. Ei edes polkupyörä liitetiedoston mockup niille, jotka mieluummin sijoittaa sen heidän ohjaustanko ja potkia asioita lovi. Valitettavasti ei ole mitään sanaa siitä prosessi voidaan kääntää (eli jos terät voidaan kääntää paristokäyttöinen jäähdytyskone kun olet täydellä kapasiteetilla), eikä kovasti myyntiin päivä. Mutta hei, ainakin siellä ei karkaaminen vaatimusta.

[Kiitos, Man Yong Toh ]

iFan käsite käyttää puuskissa valtaan iPhone, ratkaista viipyvä vastaanotto asioita perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 joulukuu 2010 10:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Tjeerd Veenhoven (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar