lørdag den 12. marts 2011

Adobe Flash Player vuotoja Motorola Xoom, menemme käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/adobe-flash-player-leaks-for-motorola-xoom-we-go-hands-on-vide/:







18 maaliskuu
voi tuntua ikuisuudelta, jos oletetaan sinun Motorola Xoom tulla Adobe Flash ensimmäisenä päivänä. Mutta tiedätkö mitä? Jos laitat luottaa salaperäinen tiedoston kelluva noin Internetissä, ei tarvitse odottaa näin kauan. MyDro idWorld saanut haltuunsa vuotanut rakentaa Adobe Flash Player 10.2 ja Xoom, jota ei tarvitse juuri tai jopa alustavaa päivitys asentaa - sinun tarvitsee vain tarkistaa "Tuntematon lähteet" kohtaan Asetukset> Sovellukset, sideload tiedoston tai ladata sen Xoom selaimen ja olet hyvä mennä. Paras osa? Nokian alustavan testauksen, Flash toimii erittäin hyvin Xoom n dual-core Tegra 2-prosessori.



Vaikka tämä jo rakentaa Flash-10.2 oli melko puuskainen aikana HD-toistoon, matala-res videosisältöä sulatetaan täysin katseltavissa nopeuksilla, ja pystyimme pelaamaan pelejä (kuten Nanaca Crash ja Canabalt) niin kauan kuin he eivät edellytä mitään muuta kuin Yhden painikkeen valvontajärjestelmiä. Sen sijaan, Hulu oli no-go ( se on vielä tukossa ), ja tämä rakentaa jonkin verran ryppyjä selvittää, kun se tulee moniajon - vaikka mikään yksittäinen Flash-sivusto sujui hyvin ja voisimme nopeasti välilehden välillä, enemmän Flash-raskas välilehdet meillä oli auki, hitaampi jokainen juoksi yksin. Adoben UI näytti myös olla vaikeuksia tunnistaa, kun halusimme tehdä Flash Esityslistalla koko näytön. Yleensä kaksoiskosketat kohteen suurempana, mutta joskus se ei toimi, ja muina aikoina tilannekohtainen UI baari olisi satunnaisesti pudota ylhäältä Flash ikkunan meille voisimme keskittyä siihen erikseen. Ennen tuomarin ansioita Flash tabletin kuitenkin muistettava, että tämä on vuotanut versio on testiversio , ja jos se on tämä hyvä ulos portista, olemme melko innoissamme, miten hyvin se voisi tehdä muutaman hienosäädön. Älä missaa video yllä, ja etsiä tiedoston sinun täytyy asentaa Flash itseäsi meidän lähde linkkiä.



Päivitys: Onnistuimme saamaan Flash pudottaa yhden niistä tilannekohtaisia ​​painikkeita istunnon aikana Canabalt ja tehdä ikkuna koko näytön, joka ei ainoastaan ​​laajennettu ikkuna, mutta myös vakavasti nopeutti meidän pikku runner - todennäköisesti ohjaamalla tabletin resurssit meidän peli. Photographic todiste tauon jälkeen!



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Adobe Flash Player vuotoja Motorola Xoom, menemme käytännön (video)


Adobe Flash Player vuotoja Motorola Xoom, menemme käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 16:10:00 EST. Tutustu


Ingen kommentarer:

Send en kommentar