lørdag den 12. marts 2011

NASA ja Ad Astra tiimi päätti testata VASIMR plasma raketti avaruuteen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/nasa-and-ad-astra-team-up-to-test-vasimr-plasma-rocket-in-space/:


Plasma voimanlähteenä voi hyvinkin olla meidän lippu käymään nuo pienet vihreät miehet Marsista, minkä vuoksi NASA on tulossa Besties Ad Astra, päättäjät VASIMR VX-200 plasma raketti. Kun onnistunut maanpäällisen testauksen, seuraava vaihe on kokeilla VF-200 lennon malli avaruudessa - ja uusi sopimus antaa NASA insinöörit pääsyn VASIMR kun kerroit Ad Astra hyödyntää Nasan avaruusalus asiantuntemusta saada se kiertoradalle. Plasman raketti oletettiin tarkoitettu käytettäväksi kansainväliselle avaruusasemalle , koska se vaatii paljon vähemmän polttoainetta kuin perinteiset vahvistimet - joten se soveltuu paremmin kuin polttoainetta kuluttaviin potkurin pitää asemalle kiertoradalla tänään - ja voi hyödyntää ISS: n huomattavaa sähkötehoa (250kW) täysin testata VASIMR n 200kW teho. Plasma raketit tuottaa kestäviä työntövoima, toisin kuin nopea murtuminen sen kemialliset serkkunsa, joka tekee mieluummin kuljetustavat avaruuslentojen samoin. NASA ei ole täysin sitoutunut joko käyttää - mutta jos Marvin ja hänen Red Planet asukkaat tietävät mikä on hyväksi heille, he katsovat VASIMR kehitystä suurella mielenkiinnolla.

NASA ja Ad Astra tiimi päätti testata VASIMR plasma raketti avaruudessa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 18:48:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Rekisteröidy | lähde Ad Astra (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar