lørdag den 12. marts 2011

Panasonic osoittaa pois aurinkoenergialla langattoman latauksen pöytä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/panasonic-shows-off-solar-powered-wireless-charging-table/:


Miksi tyytyä yksinkertainen aurinkosähköllä toimiva pöytä , kun voi olla taulukko, joka aurinkoenergialla ja langaton laturi? Vaikka et voi saada yksi vielä, Panasonic ilmeisesti myydä tämän tyylikäs vähän tech-kuormattuna kalusteiden tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden alussa (Japanissa, ainakin), jonka avulla voit ladata Qi -yhteensopiva laitteet yksinkertaisesti asettamalla ne pöydälle. Siitä tulee myös toimittaa tarvittavat akut joidenkin sen puhelimet samaan aikaan, vaikka siellä muutamia muita yksityiskohtia on ollut tällä hetkellä. Tietenkin, vaikka se ei oikeastaan ​​tuli markkinoille se silti epäilemättä pois tai saavuttaa useimpien - on aina DIY reitti erityisen ahkeria yksilöitä siellä kuitenkin.

Panasonic osoittaa pois aurinkoenergialla langatonta lataamista taulukko perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 11:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink DVICE | lähde Akihabara News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar