lørdag den 12. marts 2011

Xoom saa USB host toiminnallisuus, ei kiitos Motorola tai Google

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/xoom-gets-usb-host-functionality-no-thanks-to-motorola-or-googl/:


Xoom ehkä saanut hieman ohjelmistopäivityksen viime yönä valmistaa sitä sen kauan odotetun Flash pelissä ominaisuuksia, mutta jotkut ihmiset haltuunsa SlateDroid on vieläkin vaikuttava - tosin paljon vähemmän virallisia - päivitys, joka tuo USB host toiminnallisuus Moto on liuskekiveä. Tinkerer-extraordinaire roebeet on mies kiittää myöntäminen Xoom omistajien kyky lukea mediaa USB ajaa lähinnä antaa sinulle rajaton määrä tallennustilaa - jos sinulla on tarvittavat microUSB OTG (on-the-go)-kaapeli ja juurtunut Xoom. Jos olet turvallisesti tyytyväinen ennakkoedellytyksiä, jotta uusi uusi on vain muutama tiedostonsiirrot ja komento rivejä pois. Koko ohjeita käytettävissä lähde linkkiä ... jos uskallat.

Xoom saa USB host toiminnallisuus, ei kiitos Motorolan tai Googlen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 02:39:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Android yhteisön | lähde SlateDroid | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar