lørdag den 12. marts 2011

Chris rannerengas, entinen BMW suunnittelija, jolloin hänen deconstructivist tapoja Samsungin laitteisiin?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/12/chris-bangle-former-bmw-designer-bringing-his-deconstructivist/:

Entinen BMW suunnittelija Chris rannerengas suuntasi Samsung, tuo deconstructivist tapoja mobiililaitteisiin

Se E65 7-sarjan sinne, monien mielestä olla ruma auto kuin ne tulevat. Se on tuote yhden Chris rannerengas, pääsuunnittelija on BMW useimpien 90-luvulla ja '00s, joka pyrki antamaan autoja futuristinen, deconstructivist muotoilu ei aina kannatusta keskuudessa auton ostajille, jotka olivat edelleen jumissa hallitusti hetkellä . Nyt oikeastaan ​​on tulevaisuudessa, ja hyvin, että peräpään vieläkään ei hae mitään parempaa, mutta rannerengas ei tietä enemmän dramaattinen tyylinsä nykyajan autoissa. Hän astui pois autoteollisuuden kaksi vuotta sitten ja nyt olemme kuulemistilaisuudessa, että hän siirrytään keikalla Samsung . Mielenkiintoista, Sammy ja BMW on ollut jotain suhde vuosien varrella. Näimme uudempia 7-sarjan vesa tuki T * Omnia vuonna 2009, ja vuonna 2005 Samsungin Chief Marketing Officer kertoi Bloomberg että yhtiö pitää "tulla kuin BMW." Mukaan Korean paperi JoongAng Ilbo, rannerengas on työskennellyt kännyköiden ja minikannettavien, jota odotamme ominaisuus dramaattinen liekki pintojen kanssa Dame Edna merkkivalot ja omituisesti pullollaan posteriors.



[Kiitos, Tim]

Chris rannerengas, entinen BMW suunnittelija, jolloin hänen deconstructivist tapoja Samsungin laitteisiin? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 maaliskuu 2011 13:21:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Engadget espanja | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar