lørdag den 12. marts 2011

Tutkimus osoittaa monia etuja virtuaalitoimistot (yli työkyvyn sans housut)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/survey-shows-the-many-advantages-of-virtual-offices-beyond-the/:


Ne meistä, jotka eivät lähes kaikessa työtä mukavuudet kodeissa ei yllättynyt siitä, mitä seuraa, mutta muualla maailmassa on otettava huomioon. Uusi tutkimus johtajien 600 pienten ja keskisuurten yritysten ilmenee, että ylemmän johdon mielestä suurimpia hyötyjä ns virtuaalitoimistopalveluita "työympäristöissä. Mitkä ovat ne edut? No, ei shockers tässä Tärkein koettu edut alentaa kustannuksia, joustavuutta työntekijälle (kuten kyky palkata työntekijöitä eri maantieteellisillä alueilla), ja karsimalla pilaantumista ja työmatkat aikaa ja kustannuksia. Itse asiassa yli puolet yrityksistä ilmoitti kustannussäästöjä noin 10.000 dollaria kuukaudessa käyttämällä "virtuaalista" ympäristö. Joten ... tervetuloa maailmaan, maailma!

Tutkimus osoittaa monia etuja virtuaalitoimistot (yli työkyvyn sans housut) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 20:49:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Daily Tech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar