onsdag den 25. maj 2011

Ford turvaistuimen prototyyppi säilyttää antureita sydäntäsi, joten voit pitää silmäsi tiellä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/ford-car-seat-prototype-keeps-its-sensors-on-your-heart-so-you/:


Chevy oli koko "Heartbeat of America" ​​juttu nurkkaan 80-luvulla, mutta nyt sen Fordin vuoro päästä mukaan toimintaan. Autotehtaan Eurooppa tutkimusryhmä esitteli prototyypin auton istuinta, jolla voi seurata kuljettajan sydän kohteliaasti kuuden sulautettujen elektrodeja, jotka voivat tehdä mittaukset joutumatta suoraan kontaktiin ihon kanssa. Tekniikka, viimeisin viime merkkijono terveysalan ajoneuvon käsitteitä yritys voi tunnistaa, onko kuljettaja on sydänkohtaus ja välittää tietoja ajoneuvon turvajärjestelmää. Tutkijoiden mukaan järjestelmä on jo erittäin tarkka sen prototyyppi tilaan, jolloin oikeat lukemat 98 prosenttia ajaa aikaa 95 prosenttia kuljettajista testattu. Lisätietoja, tarkista video ja lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Ford turvaistuimen prototyyppi säilyttää antureita sydäntäsi, joten voit pitää silmäsi tiellä


Ford turvaistuimen prototyyppi säilyttää antureita sydäntäsi, joten voit pitää silmäsi tiellä perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 23:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde Ford | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar