onsdag den 25. maj 2011

Samsung Galaxy tab 10.1 kanssa voidaan toimittaa Android 3.1 aluksella, sanotaan olevan "muutaman päivän päässä"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/samsung-galaxy-tab-10-1-may-ship-with-android-3-1-on-board-said/:


Pidätkö Android 3.1 ? Pidätkö tablets hoikempia iPad 2 ? Haluat ehkä puhua Samsung siinä tapauksessa, koska Galaxy luoja on saattanut nämä kaksi ominaisuutta yhdessä sen Galaxy tab 10,1 tuotesivulle ja on voimistanut jännitystä piipittää sanonta tablet on vain päivän päässä. Nyt meillä on vähän ristiriitaista tietoa tästä, koska Samsungin piipittää todella lupauksia Android 3.0, mutta välilehti 10,1 sivulle selkeästi luetellaan kovemmin, paremmin, nopeammin, voimakkaammin Android versiosta, joka tulee liuskekiveä. Lisäksi meidän keskustelut Samsung on Google I / O aiemmin tässä kuussa ilmoittanut, että 8 kesäkuu julkaisupäivä että olemme saaneet totuutena viime aikoihin saakka on hieman shakier nyt pienellä viiveellä mahdollisesti olivat syynä halu asentaa viimeistään Honeycomb aluksella. Joten ehkä titityy on tarkka sanoa, Galaxy tab 10,1 on tulossa vain muutaman päivän, se vain riippuu määritelmästä "muutama".

Samsung Galaxy tab 10.1 kanssa voidaan toimittaa Android 3.1 aluksella, sanotaan olevan "muutaman päivän päässä" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 04:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink thegadgets.net | lähde Samsung , @ SamsungMobileUS (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar