onsdag den 25. maj 2011

BT ja kaikki Kaikkialla alkaa LTE oikeudenkäynti maaseudun UK ensi syyskuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/bt-and-everything-everywhere-will-start-lte-trial-in-rural-uk-th/:


Jotkut UK: n kaukaisimmat osat eivät vielä ole laajakaistan kaikenlaisia, mutta myöhemmin tänä vuonna, ne saattavat olla sellainen, joka tekee meidät näyttämään in kateudesta. BT ja kaikki Kaikkialla aikovat aloittaa LTE oikeudenkäynnin Cornwallissa eteläisin maakunta, joka kestää 1. syyskuuta läpi joulukuun lopussa. Yhteysnopeudet voisi mittakaavassa jopa 40Mbps, vaikka tyypillinen määrän odotetaan olevan lähempänä 10Mbps. Vapaaehtoiset haetaan nyt osallistua oikeudenkäyntiin, vaikka ne on asua (tai olla halukas siirtymään, oletamme) on melko pieni 4G peittoalueella lähellä Newquay. BT ja T-MOrange ovat saaneet tilapäistä siivu 800MHz taajuuksien tekemään kokeiluja sisään, mikä tulee todennäköisesti jaossa on LTE taajuuksien huutokaupan , joka on asetettu ensi vuodelle. Ensin otetaan Newquay, niin otamme maailmaa.

Jatka käsittelyssä BT ja Everything Everywhere alkaa LTE oikeudenkäynti maaseudun UK ensi syyskuussa


BT ja kaikki Kaikkialla alkaa LTE oikeudenkäynti maaseudun UK ensi syyskuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 03:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Daily Telegraph , BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar