onsdag den 25. maj 2011

KDDI: n Swing navigointijärjestelmä auttaa sinua löytämään päin tallentaa, jotta inhimillinen vuorovaikutus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:


GPS voi auttaa sinua saamaan suosikki kirjakaupassa, mutta kun olet siellä, se ei löydä, että Thomas Pynchon kirja etsit. Se kun KDDI: n Swing navigointijärjestelmä tulee sisään Ottaen mallia Nokian Kampin ja Navteqin Kohde Kartat palvelut, prototyyppi on suunniteltu auttamaan älypuhelinten käyttäjät löytävät tiensä ostoskeskuksia, ravintoloita tai muita sisätila, käyttäen vain punainen nuoli niiden kompassi . Valitse vain osa tallentaa etsimäsi, aalto puhelin ympyrän ja KDDI: n sovellus käyttää järjestelmää esiasennettuna anturit löytää sijainnin, ennen kuin osoittaa sinua oikeaan suuntaan. Näyttää intuitiivinen tarpeeksi, mutta Swing menestys riippuu viime kädessä siitä, kuinka monta ihmistä ja vähittäismyymälöiden päättää hyväksyä se. Swing ohi tauon esittelyvideo.

Jatka käsittelyssä KDDI: n Swing navigointijärjestelmä auttaa sinua löytämään päin tallentaa, jotta inhimillinen vuorovaikutus


KDDI: n Swing navigointijärjestelmä auttaa sinua löytämään päin tallentaa, jotta inhimillinen vuorovaikutus alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 09:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Akihabara News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar