onsdag den 25. maj 2011

LG vallankumous tulossa Verizon huomenna 250 dollaria sopimusoikeuden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/lg-revolution-coming-to-verizon-tomorrow-for-250-on-contract/:


Se on oikein, lapset, ja olemme lehdistötiedote todistaa sen: LG Revolution että saimme käsiimme CES on tulossa Verizon huomenna 250 dollaria (ja uusi, kaksi vuotta asiakkaan suostumuksella). Valitettavasti tämä luuri ei tuo sinua yhtään lähempänä kaatamiseksi perustettiin sosiaalisen järjestyksen, kuten LG tuntuu ajattelevan, että "vallankumous" on enemmänkin tällaisia ​​hienouksia kuten HDMI-lähtö, Android 2.2 Mobile-käyttöjärjestelmä, ja 16GB microSD-kortin. Mutta hei, että esiasennettu Netflix app että ei tunnu mukavalta. Kiinnostuitko? Valtakunnallinen keskustelu suunnitelmat alkavat 40 dollaria kuussa, rajoittamaton tiedot 30 dollaria. Mobile Hotspot on myös ilmaiseksi - rajoitetun ajan. Tsekkaa kaikki tärkeät tiedot tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus LG vallankumous tulossa Verizon huomenna 250 dollaria sopimusoikeuden


LG vallankumous tulossa Verizon huomenna 250 dollaria sopimusoikeuden perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 09:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar