onsdag den 25. maj 2011

Apple myöntää Mac Defenderin haittaohjelmien, lupauksia ohjelmistopäivitys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/J2JsBmOY61g/apple-acknowledges-mac-defender-malware-promises-software-update.ars:


Apple on päättänyt julkisesti tunnustaa Mac Defenderin haittaohjelmien joka näyttää hiipivän päälle Mac käyttäjien tietokoneisiin. Yhtiö lähetetty online tukiasiakirjasta tiistai-iltana, että esitetään, miten tunnistaa ja päästä eroon ohjelma, joka yrittää huijata käyttäjää luovuttamaan luottokorttinsa tiedot. Lisäksi yhtiö lupasi antaa ohjelmistopäivityksen pian se nimenomaan metsästää pois ja poista Mac Defender ja sen muunnelmia.


"Viime tietojen kalasteluun on suunnattu Mac-käyttäjät ohjaamalla heitä oikeutettua sivustot väärennettyjä verkkosivustoja, jotka kertovat heille, että heidän tietokoneensa on virus," Apple kirjoitti tukensa asiakirjassa. "Tulevina päivinä, Apple toimittaa Mac OS X-ohjelmistopäivityksen, joka automaattisesti etsii ja poistaa Mac Defenderin haittaohjelmien ja sen tiedetään variantteja. Päivitys auttaa myös suojaamaan käyttäjiä tarjoamalla selkeä varoitus, jos ne ladata haittaohjelmia."


Paljon tyytyväisiä tunnustusta Applelta tulee vähemmän kuin viikon kuluttua kävi ilmi, että todelliset käyttäjät olivat alkaneet nähdä tämän haittaohjelman luonnossa hieman tavallista useammin. Kun olemme tutkineet asiaa , meille kerrottiin useiden Apple Store Geniuses että he olivat myös nähneet piikki-one nero suuri Apple Store kertoi nähneensä Haittaohjelmaraportteja hänen kaupassaan mennä noin 0,2 prosenttia 5,8 prosenttiin muutamassa viikossa, ja suuri osa niistä on Mac Defender tai sen muunnelmia usein kutsutaan Mac turvallisuusneuvoston tai Mac suojelija. (Pienemmät, kolmannen osapuolen tuki ihmiset olivat jokseenkin jakautuneet oliko piikki Haittaohjelmaraportteja.)


Tuolloin yksi enemmän kiistanalaisia ​​näkökohtia Applen reaktio oli että ei ollut ketään, Apple oli kehottanut AppleCare ja vähittäiskaupan henkilöstöstä ei edes tunnustaa Mac Defender olemassaolon, eikä poista sitä käyttäjien tartunnan saaneista tietokoneista.


Nyt kuitenkin yritys on ilmeisesti ollut sydämen muutosta. Vuonna tuki doc, Apple sanoo roskakoriin app heti, jos et ole asentanut sitä vielä, mutta jos sinulla on siellä useita vaiheita seurata, jotta päästään eroon siitä. Ja tietysti siellä on myös laiska reitti: Jos sinulla on Mac Defender asentaa, mutta ei ole antanut sitä luottokorttisi tietoja vielä, voisitte odottaa Apple antaa sen ohjelmistopäivityksen, ja on se poistetaan automaattisesti. Tai voit käyttää Mac Defender poistotyökalua alkaen Icrontic.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar