onsdag den 25. maj 2011

Cox ojat 3G-verkon infrastruktuuria, sauvat ja radioaaltojen lainattu Sprint

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:

Cox Communications oli noin loistava design on matkapuhelinmarkkinat ovat, mutta he eivät vieritys ihan kuin yritys suunnittelee - FierceWireless kertoo, että vaikka Cox jo kaatoi käteistä 3G laitteita, se tulee romua koko juttu, hyväksi maksavat edelleen Sprint lainattu puheaikaa. Cellular palvelun alkuperäisen kolme käynnistää markkinat kuulemma jatkuu, vaikka nopea kurkistaa Cox verkkosivuilla näyttää nykyisen puhelimen valinta on tulossa vähän pysähtynyt. Vaikka olemme vielä kuullut mitään erityisiä syitä Cox haluaisi pysyä se niin MVNO, kuvitella, että pakollinen roaming-sopimuksia tehdä hitusen helpompi tarjota niitä " Uskomattoman Fair "sopimuksia. On myös mahdollista, että kaikki 4G kiihkeys, Cox on päättänyt Ei ole järkeä eteenpäin CDMA-laitteiden kun LTE kypsä poiminta - ja kun Cox on 304.000.000 dollaria arvosta 700MHz taajuuksia odottaa tällaista verkostoa.

Cox ojat 3G-verkon infrastruktuuria, sauvat ja radioaaltojen lainattu Sprint perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 08:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FierceWireless | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar