onsdag den 25. maj 2011

StreakDroid 2.0.0 antaa lahjan Gingerbread ja Viiru hakkereita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/streakdroid-2-0-0-gives-the-gift-of-gingerbread-to-streak-hacker/:


Jos olet seurannut pitkin, te tiedätte, että puhelin harrastaja nimeltä DJ_Steve on pitänyt Dell Viiru tuore ansiosta sarjan hakata rom puhuttu StreakDroid. Uusin versio, 2.0.0 (tai GingerStreak, jos et tunne söpö) tuo Gingerbread on 5-tuumainen älypuhelin - laajennetaan viime levyllä , joka antoi hakkerit mahdollisuus valita Gingerbread n app. kantoraketti. Kuten aina, vaikka rakas Steve on huomattava kourallinen virheitä ROM: n alkuvaiheessa, myös ongelmia Pääkäyttäjä app, vähemmän kuin-tähti grafiikan suorituskykyä, ja että sekä GPS ja 720p videon tallennus edellyttää tekniikan baseband ja DSP on välähti. Tätä kirjoitettaessa kaikki kommentit ovat peräisin Viiru omistajat haluaa ladata itselleen. Oletamme olet myös, joten kerro meille, miten uusi levy toimii ulos ya.

StreakDroid 2.0.0 antaa lahjan Gingerbread ja Viiru hakkerit perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 01:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde MoDaCo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar