onsdag den 25. maj 2011

Getaround autojen yhteiskäyttö palvelu menee elää, vuokralle sinun ratsastaa iPhone-ja autosarjan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:


Olemme ilmaisseet jännitystä, kun ensimmäistä kertaa kuulin siitä Getaround, henkilökohtainen autonvuokraus palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat vuokrata niiden autos on tunnin tai päivän, ja TechCrunch häiritä palvelu on virallisesti mennyt elää kuljettajien ulkopuolella Bay Area. Yhtiö julkisti myös mukana autosarja, jonka avulla mahdolliset vuokralaiset voivat avata väliaikaisesta ajaa pelkällä iPhone app, jolloin he pääsevät fyysinen avain sisällä. Yhtiö sanoo, että se toimii kuten muutkin avaimeton pääsy laitteen ja voidaan perustaa niin vähän kuin viisi minuuttia. Huolestuttava omistajien pitäisi myös tietää, että kun tarjoavat jopa ratsastaa saat täyden vakuutusturvaa Getaround ihmiset, niin kaikki velat siirtyvät yksittäisiin ratissa. Vuokralaiset saavat arvioima auton omistajille niin löytyy varmasti kannustaa pitämään asiat siistinä, vaikka olisimme täysin päästä downrated laiminlyömiselle palata istuimen alkuperäiseen asentoonsa. Muista tarkistaa demo videon linkin kautta, saat toivotan teille ajatellut tätä itse.

Getaround autojen yhteiskäyttö palvelu menee elää, vuokralle sinun ratsastaa iPhone-ja autosarjaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 08:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Getaround , iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar