onsdag den 25. maj 2011

Nokia Oro on peitetty 18ct kultaa ulkopuolella, hiven Symbian valitettavasti sisällä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/25/nokia-oro-is-covered-with-18ct-gold-on-the-outside-tinged-with/:


Nokia on juuri julkistanut outo uusi peto älypuhelimen. Sisäisesti, se on teidän vanha kunnon C7 - 3,5 tuuman AMOLED-näyttö, 720 videotallennus, 8 megapikselin kamera, pentaband radio, ja Symbian kuin teidän zombie OS - mutta ulkoisesti se otettu nuoleskella kulta maalia ja takakansi tehty aitoa nahkaa. Hinta puhelin on rakennettu aivan niin ylellisesti sanotaan olevan ylöspäin 800 € (1126 dollari) ennen veroja ja tukia sekä arvioidaan alkavan Q3 tietyissä maissa Euroopassa ja Aasiassa. Venäjä Etenkin huusi kuin onnistuneen markkinoille tällaista "premium"-puhelimissa Nokian Gabriel Speratti, General Manager toimintaansa maassa, jossa selitetään, että:

"Meillä on suuri määrä käyttäjiä, jotka etsivät tuotteita rakentaa laatua ja erinomaisia ​​materiaaleja, jotka osoittavat niiden menestys ja sosiaalinen asema. Joillakin aloilla hallussaan tällainen premium-tuotteita on passi otetaan vakavasti."



Olemme samaa mieltä, omistaa puhelin näin varmasti vaikutusta sosiaalisesta elämästäsi, emme vain ole niin varma, että saat olla myönteinen.

Jatka käsittelyssä Nokia Oro on peitetty 18ct kultaa ulkopuolella, hiven Symbian valitettavasti sisällä


Nokia Oro on peitetty 18ct kultaa ulkopuolella, hiven Symbian valitettavasti sisällä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 toukokuu 2011 05:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Nokia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar