onsdag den 24. november 2010

WD TV Live mediasoittimia saada Blockbuster on Demand, langaton USB keyboard support

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/wd-tv-live-media-players-gain-blockbuster-on-demand-usb-wireles/:
Se ei ole kuin kukaan voi ennustaa media serpentiini sota olisi purkautua vuonna 2010, mutta se näyttää Western Digitalin ottaa asioita ihan tosissaan. Yhtiö on juuri antanut hieman perinpohjaisesti sen WD TV Live Plus ja WD TV Live mediasoittimia, lisäämällä ole tukea samalla antaa yhdysvaltalaisen käyttäjät voivat heti vuokrata tai ostaa elokuvia kautta Blockbuster on Demand. Post-laiteohjelmiston päivitys, käyttäjät voivat myös hyödyntää Deezer (on-demand-musiikkipalvelu), Flingo (toinen Internet-TV-portaali) ja AccuWeather (paikka, että "ennusteet", mitä tapahtuu meidän "tunnelma"). Mahdollisesti tärkeämpää kuin kaikki, jotka kuitenkin on lisätty langaton USB-näppäimistö tuki - kytke USB langattomasti että alukset melkein joka langaton näppäimistö siellä, ja olet vapaa päivittämään Facebook status tai etsi ja "Bed Intruder Song" YouTuben kautta, kaikki mukavasti sohvalla. Huzzah!

Jatka käsittelyssä WD TV Live mediasoittimia saada Blockbuster on Demand, langaton USB keyboard support

WD TV Live mediasoittimia saada Blockbuster on Demand, langaton USB keyboard support perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 02:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Western Digital | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar