onsdag den 24. november 2010

Windows Home Server-Vail "putoaa ajaa avartaa tukea, MS ehdottaa ostat isompi kiintolevyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/windows-home-server-vail-drops-drive-extender-support-ms-sugg/:
Windows Home Server-Vail "putoaa ajaa avartaa tukea, MS ehdottaa vain ostaa isompi kiintolevyt
Jos olet nykyinen Windows Home Server käyttäjän siellä erittäin hyvät mahdollisuudet olet käyttänyt aseman yhdistäminen ominaisuuksia OS. Tarvitsetko lisää tallennustilaa? Pop uuden kiintolevyn, katsella valoja vilkkuu vähän, ja sitten olet valmis lähtemään takaisin lataamista ... mitä se on lataat. Myönnetyt asiat eivät aina toimi täydellisesti , mutta tämä tech virallisesti nimeltään Drive Extender tekee tallennustilan lisäämiseen helppoa, on mahdollista kopioida vain tiedon, että sitä tarvitsee, ja on täysin laitteisto riippumaton. Ja nyt se menee pois. Microsoft on vahvistanut, että seuraavassa versiossa Windows Home Server, Vail (mikä johtuu vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla), ei ominaisuus Drive Extender, osoittaa sinun vain ostaa isompi asemat ja käsin kahvan tietojen kopiointi tai luottaa RAID jotta näin tapahtuu, ratkaisuja, jotka ovat ehdottomasti vähemmän intuitiivinen kuin techie käyttäjille. Reaktio kesken WHS fanien on ollut ylivoimaisesti kielteisiä, ja 148 kommenttia (ja laskee) on ilmoituksen postitse, osuvin MS jossa se voi pistää sen RAID-ohjaimen. Voit vapaasti pitää ilmaus tästä, jos haluat.

Windows Home Server-Vail "putoaa ajaa avartaa tukea, MS ehdottaa ostat isompia kiintolevyjä perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 10:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Windows Home Server-blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar