onsdag den 24. november 2010

Mercedes-Benzin vety polttoaineella B-luokka F-Cell saa hinnoiteltu 849 dollaria kuukaudessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/mercedes-benzs-hydrogen-fueled-b-class-f-cell-gets-priced-at-8/:
Se ei valitettavasti F800 Style "tutkimusta ajoneuvo" yhtiö työskentelee, vaan ne haluavat välttää hybridi tai all-sähköauton hyväksi polttokennoteknologiaan voi nyt tilata Mercedes-Benzin uusi B-luokka F-Cell ajoneuvoa. Nämä tilaukset itse asiassa ensimmäinen avattiin lokakuussa, mutta automalli on vasta hiljattain paljasti todelliset kustannukset asiakkailleen. Se on 849 dollaria kuukaudessa vuokra-ainoa peruste, joka voi vaikuttaa hitusen korkea, mutta se sisältää sekä polttoaine-ja vakuutuslaitokset (kunnossa, joten se on edelleen melko korkea). Kuten arvata saattaa, mutta auto ei juuri laajalti saatavilla - Mercedes-Benz sanoo muutaman ensimmäisen nousee "valikoitu" asiakkaita tämän vuoden lopulla, ja "ainakin 70 lisää" tarkoitus tulla saataville Los Angeles ja San Franciscon alueella vuoteen 2012 mennessä. Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Mercedes-Benzin vety polttoaineella B-luokka F-Cell saa hinnoiteltu 849 dollaria kuukaudessa

Mercedes-Benzin vety polttoaineella B-luokka F-Cell saa hinnoiteltu 849 dollaria kuukaudessa perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 08:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Autoblog Green | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar