onsdag den 24. november 2010

Chrome OS kuluttaja käynnistää ajanut 2011, Google-merkkisten Chromebook voisi vielä saapua tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/chrome-os-consumer-launch-pushed-to-2011-google-branded-chromeb/:
Se on melkein aika syödä kalkkuna ja sitten jet ulos Best Buy on jalkoihin hullun ostajat. Ai niin, lomakausi on juuri täällä, joka mukaan muutamia virkoja olemme kirjoitettu viime vuonna sitä, että Chrome OS netbooks olisi samoin. No, käy ilmi, että Google OS-powered tietokoneet eivät aio saapua tänä vuonna, tai ainakaan niin me arveli. Tämä ei tarkoita Chrome OS ei tule nähdä vähän paljastaa tänä vuonna, mutta suuret valmistajat, kuten Acer ja HP ei ole omaa Chromebooks valmiiksi ennen vuotta 2011. Miten voimme tietää? Acer Jim Wong kertoi aikana yhtiön globaali lehdistötilaisuudessa , että Acer aikoo käynnistää sen netbook perustuu selaimen käyttöjärjestelmä aikana "kuluttaja käynnistää" on käyttöjärjestelmän ensi vuonna, kun taas Google on omat tavoitteensa ja tehdä jotain "joulukuussa . " Emme saa kysyä, että Acer netbook on itse asiassa "ZGA" netbook olemme nähneet avautumisen vikailmoitukset, mutta arvaus on, että se on jotain aivan samanlainen.

Joten, mitä Google on panimo? Muistat Google-merkkisten Chrome OS netbook että olemme kuulleet? No, mukaan muutamia ikioma lähteistä, että juuri sitä, mitä tulee tapahtumaan. Meillä ei ole tarkkaa ajoituksen yksityiskohdat, mutta olemme kertoneet muutama että Google käynnistää oman Chrome-kirja la Nexus One for "ystävien ja perheen kanssa." Koska käyttöjärjestelmä on edelleen beta tai esikatsella muodossa netbook olisi tavoitteena on kehittää / varhaisten omaksujien yhteisöä. Speksit viisas emme tiedä kovinkaan paljon, mutta olemme kuulleet, että on powered by Intel Atom Pine Trail-prosessori, ja aivan kuten Digitimes ilmoitti, että 75000 yksiköt ovat valmistetaan Taiwanissa ODM Inventec. Meidän pitäisi mainita, että edellä mainittu Acer "ZGA" sanottiin käyttää sisäisesti "koiranruoka laite" Googlella, mutta uskomme, että tämä Google-merkkisten laitteen täysin erilainen. Inventec, Intel ja Google ei kommentoi laitteisto huhu, mutta Google ei kerro meille, että "on lisätietoja jakaa myöhemmin tänä vuonna." Meidän laskea, että jättää heidät vain noin 37 päivää kaatamaan pavut!

Huomautus: Yllä oleva kuva on vain luovaa tulkintaa siitä, mitä Chromebook voi näyttää - ei tule itku meille, kun varsinainen laite näyttää paljon kauniimpi.

Chrome OS kuluttaja käynnistää ajanut 2011, Google-merkkisten Chromebook voisi vielä saapua tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 12:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar