onsdag den 24. november 2010

Smartfish Pyörre Mini Notebook Laser Mouse uudelleen, nyt myynnissä 50 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/smartfish-whirl-mini-notebook-laser-mouse-review-now-on-sale-fo/:
Takaisin kun ensin lukittu silmät Smartfish ErgoMotion hiiri CES tiesimme siellä oli jotain aivan ainutlaatuista siitä. Ei, se ei ole kosketus kaistale tai 18 painiketta , mutta kiitos sen "pivot järjestelmä", se kallistaa kaikin joka suuntaan. Perustaja entinen kiropraktikko, laser hiiri kallistuu kaikkiin suuntiin, mutta ei tarkoituksenaan vaihtaa kohdistimen tai määräysvaltaa mitään näyttöä kuin luulisi. Se heiluu syystä ja vain yhdestä syystä: lievittää arm jännitystä ja vähentää Toistuvat rasitusmurtuma (RSI). Tänään yhtiön vapauttaa pienempiä, mobiiliversiota ErgoMotion, nyt nimeltään Pyörre Mini, ja 49,95 dollaria. Niin, on se mitä lääkäri määräsi? Vai onko se vain yksi oudon näköisiä perifeerinen lisätä kokoelma? Olemme käyttäneet sitä tärkein hiiri viime viikolla, joten sinun kannattaa lyödä tauko selvittää.

Jatka käsittelyssä Smartfish Pyörre Mini Notebook Laser Mouse uudelleen, nyt myynnissä 50 dollaria

Smartfish Pyörre Mini Notebook Laser Mouse uudelleen, nyt myynnissä 50 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 13:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar