onsdag den 24. november 2010

Nielsen: 31 prosenttia lapset haluavat iPad, muita juttuja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/nielsen-31-percent-of-kids-want-an-ipad-other-stuff/:
Hei kattokaa, kaavion iPad päälle. Eivätkö tilastot hauskaa? Ja vielä, tämä kaavio ei välttämättä tarkoita aivan sitä mitä luulet sen tekee. The Nielsen Company esitteli cadre yksilöiden luettelo kiva, kiiltävä vempaimia ja anna niiden rajat pois mitään, ja kaikki he haluaisivat ostaa seuraavan kuuden kuukauden aikana, ja 31 prosenttia lapsia 6-12 valitsi iPad yhtenä niitä. Tämä ei tarkoita näitä nuoria halusi iPad enempää kuin pelikonsoli, huomatkaa, se vain tarkoittaa enemmän niitä poimitaan tabletti kuin mikään muu yksittäinen pelikonsolin luettelossa. Lisäksi on käynyt ilmi, että iPad oli vain Tablet PC saatavissa, joten se voisi hyvinkin ave toimi Äänestysvaltakirja muiden laatat - Galaxy Tab , anyone? Tutkimuksen tulokset eivät myöskään tekijä omistuksessa, joten jos Xbox 360: n alhainen ostaa luettelossa, se saattaa johtua vastaajien jo on ... mutta kai tämä on lopullinen todiste olemme etsineet, että e-lukijat ovat out 12-ja-alle joukosta. Jeff Bezos on itki hänen illalla puuroa juuri nyt. Tauon jälkeen, mitä samassa kaaviossa näyttää nuorille ja aikuisille. (Vihje: ne eivät kaikki kuuma kämmentietokoneisiin.)

Jatka käsittelyssä Nielsen: 31 prosenttia lapset haluavat iPad, muita juttuja

Nielsen: 31 prosenttia lapset haluavat iPad, muut jutut perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 00:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink IGN | lähde Nielsen Wire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar