onsdag den 24. november 2010

Sony Ericsson viat "erityisesti tiukka" firmware testaukseen Yhdysvalloissa X10: n Eclair päivitys myöhässä AT & T

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-ericsson-faults-especially-rigorous-firmware-testing-in-u/:
Mielestämme tämä on verhottu tapa siirtämästä vastuuta AT & T - mutta mitä se on, Sony Ericsson USA on laajennettu vanha, äreä, Timescape-pohjaisten öljypuunlehvä ja Xperia X10 omistajille valtioille yrittää selittää, mitä tapahtuu kanssa Eclair päivitys pyöreän nämä osat. Periaatteessa yhtiö sanoo, että saa päivityksen vuonna Yhdysvalloissa on paljon vaikeampaa kuin se on muualla, koska "tekniset vaatimukset, jotka on täytettävä", joihin Sony Ericsson "ei ole hallinnassa." Syyttää peritään "erityisen tiukkaa" testisyklin että voi (ja oletettavasti, usein ei) kestää useita kuukausia, minkä vuoksi he ovat tähän asti kieltäytyneet opastusta siitä, milloin päivitys ilmestyy. Oikeasti, onko mitään tapaa voimme kauppaa myös takuukortti päästä nopeasti tätä kamaa? Ja mikä tärkeintä, se meitä verenvuoto-reuna tyypit on valmis ottamaan tämän riskin laajalti?

Sony Ericsson viat "erityisesti tiukka" firmware testaukseen Yhdysvalloissa X10: n Eclair päivitys myöhässä AT & T perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 14:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Sony Ericsson USA (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar